Algemeen ondervoorzitter CD&V, Vlaams Volksvertegenwoordiger en Schepen

CD&V
21-02-2018

Organisatie van het eetfestijn van Cindy Franssen schenkt 500 euro aan KSA Eine.

Op zondag 11 februari 2018 was het 5e eetfestijn van Vlaams volksvertegenwoordiger Cindy Franssen (CD&V) gepland. Door familiale omstandigheden kon dit eetfestijn niet doorgaan, maar traditiegetrouw wou ze de organisatie die dit jaar in aanmerking kwam voor de tombola, toch een bijdrage schenken.

Naar jaarlijkse gewoonte zou dit jaar de vijfde editie van het eetfestijn van Cindy Franssen doorgaan in zaal De Kring in Eine. Hoewel alle drukwerk en promotiemateriaal reeds de deur uit was, werd omwille van familiale omstandigheden beslist deze editie toch niet te laten doorgaan. Ieder jaar probeert Cindy een lokale vereniging te kiezen die met de opbrengst van de tombola een specifiek deel van hun werking kunnen financieren. KSA Eine werd reeds aangesproken om als organisatie de opbrengst van de tombola van dit jaar in ontvangst te nemen. Hoewel dit, door de afgelasting van het eetfestijn, niet zou doorgaan, heeft Cindy toch beslist om KSA Eine een cheque te overhandigen van 500 euro. 

Cindy Franssen: “Het zou de vijfde editie geweest zijn, maar met heel veel spijt in het hart hebben we deze jubileum editie moeten afgelasten wegens de gezondheidstoestand van mijn echtgenoot. Voor de vierde keer werd immers kanker bij hem vastgesteld. Wegens de helse periode die we als gezin opnieuw door moeten, hebben we beslist om het eetfestijn dit jaar niet te laten doorgaan. Het zou echter jammer geweest zijn, mochten de jongeren van KSA Eine het mooie bedrag niet hebben gekregen. Daarom hebben we met de organisatie van het eetfestijn beslist om 500 euro te schenken aan KSA Eine. Hiermee nemen we de weg vooruit, zeker om de jeugd van Oudenaarde een duwtje in de rug te geven. Bovendien is uitstel geen afstel. Volgend jaar plannen we een nieuw eetfestijn, terug op de 2e zondag van februari, 10 februari 2019.”

Louise De Zutter en Margot Landrieu, hoofdleidsters van KSA Eine: “Wij zijn bijzonder verheugd met deze schenking. Wij hadden alle begrip voor de omstandigheden. Dit is voor ons een aangename verrassing. Het bedrag zal goed besteed worden. Wij willen nieuwe tenten kopen en zijn op zoek naar een stockagecontainer voor ons kampmateriaal.”

Bookmark and Share

Zoeken